Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Her samler vi løbende nogle af de gængse sammen, så du hurtigt kan se om, der skulle være svar på noget du mangler.

Har du spørgsmål, der ikke er nævnt så kontakt: Kristensen & Partners

FAQ (Hyppigt stillede spørgsmål)

Hvorfor er QS3834 specielt?

QS3834 giver dig som bruger frihed til at koncentrere dig om din virksomheds speciale, nemlig at fremstille varer! Hele systemet opdateres via internettet, du som bruger skal ikke foretage dig andet, end at logge på, når du skal bruge det.

Kan jeg kun bruge QS3834 til ståldele til byggeri?

Nej. Systemet er udviklet, for at kunne dække alle kvalitetsstyringskrav til levering af ståldele til byggeri, men systemet kan uden videre anvendes til alle typer leverancer.

Hvorfor skal jeg betale et årligt beløb ud over licensen?

Når du køber licensen får du adgang til systemet i 12 måneder. Det årlige beløb forlænger adgangs-perioden yderligere 12 måneder og kan sammen-lignes med et kontingent, der betaler for, at du har fuld adgang til enhver opdatering i systemet og at du som bruger intet skal foretage dig, for at holde systemet opdateret.

Kan jeg kun logge på fra 1 bestemt computer?

Nej. Du kan logge på fra en hvilken som helst computer, der har forbindelse til internettet.

Skal jeg købe en licens til hver bruger i mit firma?

Nej. Du køber en licens, der dækker alle brugere i din virksomhed på en gang. I giver blot besked om hvor mange I er, så bliver det nødvendige antal brugere oprettet.

Hvad gør jeg hvis en medarbejder stopper?

Du tager kontakt til Kristensen & Partners, hvorefter den pågældende medarbejder bliver slettet som bruger, inden for maksimalt 24 timer.

Har du spørgsmål, der ikke er nævnt ovenfor, så kontakt: Kristensen & Partners

FAQ