Læs artikel om Vollerup Smedelands arbejde med implementeringen: <Link>

Velkommen til det webbaserede kvalitetsstyringssystem QS3834

Vidste du...

  At der siden 1. januar 2009 har været obligatorisk krav om kvalitetsstyring og svejsecertificering af alt stål til byggeri?

Der er fri hotline på telefon og mail, når du er licenstager på QS3834?

Dette kvalitetsstyringssystem er udviklet med direkte sigte på, at overholde kravelementerne i DS/EN 1090 samt DS/EN ISO 3834. Det indeholder de procesbeskrivelser du og din virksomhed skal bruge, for at overholde kravene i disse standarder.

Kvalitetsstyringssytemet kan anvendes til alle typer ydelser, men der er inkluderet en række dokumenter, der hjælper dig til at kunne overholde kravene til levering af stål til byggeri. Foruden procesbeskrivelserne ligger der en række fortrykte formularer og dokumentationer, der blot skal færdiggøres med de specifikke data vedrørende din virksomhed og det projekt, der skal dokumenteres.

Som noget helt unikt indeholder systemet en 1 sides arbejdsseddel, der kan anvendes ved småordrer, der enten indtelefoneres eller kunden kommer med en skitse. Arbejdssedlen sikrer at alle relevante data er til stede og dokumenteret, når der i fremtiden skal være CE-mærkning på alt stål til byggeri.

Systemet er forhåndsgodkendt af Intertek/DIC og Avancert, hvilket sikrer at du efter endt indføring af systemet i din virksomhed, kan få en hurtig og prismæssigt attraktiv certificering.

Du er dermed på den direkte og enkle vej til at opnå markedsfordele overfor dine konkurrenter, samtidig med at du via de prisgunstige ydelser fra Kristensen & Partners's samarbejdspartnere opnår, at du overholder den gældende lovgivning for leverancer af stål til byggeri!

Hvis du ønsker hjælp til svejsecertificeringer, svejseprocedurer (WPS) og lignende, har Kristensen & Partners etableret samarbejde med specialister i alt, hvad der har med svejsning at gøre. Dette arbejde udføres til specialpris for licenstagere til QS3834.

Kontakt Kristensen & Partners på telefon: 28 96 21 46 for at høre nærmere om dette effektive og billige system.

Som bruger af systemet er hver virksomhed ansvarlig for selv at gennemføre koordination, gennemføring og test af konstruktioner og svejsninger. Kristensen & Partners bærer intet ansvar for de udførte konstruktioner.